Becky’s is uw internationale groothandel in gifts, zoetwaren en snacks. Becky’s is opgericht in 2001 als dochteronderneming van Koopman International en gevestigd in Amsterdam. Samen bieden we onze klanten een breed en veelzijdig assortiment unieke, originele producten. Met Becky’s creëert u een magische wereld in uw winkel.

Bij ons staat u als klant centraal. We denken tot in detail met u mee. Dat doen we met plezier en creativiteit en vanzelfsprekend staan we voor de állerbeste prijs-kwaliteitverhouding.

Becky's, uw internationale partner in gifts, zoetwaren en snacks

– Step into the world of Becky’s

In onze showrooms kunnen wij onze klanten wereldwijd overal snel en servicegericht te woord staan. Van Afrika tot het Midden-Oosten en van Noord-Amerika tot Europa. Onze inkopers selecteren de beste producten om onze klanten een vernieuwend assortiment te bieden dat meebeweegt met de allerlaatste trends. In ons eigen distributiecentrum zijn al onze producten op voorraad. Zo kunnen wij wereldwijd snel en flexibel leveren.

  • Flexibele levering uit eigen voorraad
  • Gifts, zoetwaren en snacks voor kinderen en volwassenen
  • Ruim en verrassend assortiment impulsproducten
  • Optimale prijs-kwaliteitverhouding


Bekijk hier onze bedrijfsfilm!


Wilt u meer weten over Becky’s of over onze collectie? Neem contact met ons op en maak een afspraak. U bent van harte welkom in onze showroom in Amsterdam!